Новий вид послуг ортодонтії

Новий вид послуг Invisalign.

Новий вид послуг Invisalign.
Що таке Invisalign?
Invisalign це естетичне ортодонтичне лікування для дорослих і підлітків, повноцінна альтернатива брекетів. Це серія знімних, прозорих, індивідуально виготовлених, майже непомітних, елайнерів (кап), які ефективно переміщують зуби в правильне положення. Invisalign поєднує в собі науково доведене, засноване на біомеханіці, рух зубів, і комп'ютерній 3D технології.
Ідея вирівнювання зубів елайнерами не нова. В 50-ті роки з'явилися перші дослідження на тему використання 3D технологій в стоматології. І лише компанія Align Technology об'єднала 3D технології і вирівнювання зубів системою елайнерів. Так на стоматологічному ринку з'явився новий продукт Invisalign.
Елайнери носять 24 години на добу, знімаючи на час їжі і на період чистки зубів. У них можна пити прохолодні напої.
Крім очевидних естетичних якостей, у цієї системи маса переваг. Це максимально передбачуване ортодонтичне лікування, тому що перш ніж приступити до вирішення проблеми в порожнині рота, у доктора можливість «пролікувати» пацієнта віртуально, завдяки спеціальній комп'ютерній програмі 3D моделювання ClinCheck. Таким чином, здійснюється контроль за переміщенням зубів, і перш ніж приступити до лікування пацієнта доктор точно знає яке саме буде переміщення і в якому обсязі. І якщо ці переміщення неможливі з точки зору біомеханіки зубів, вже на етапі планування можливість усунути помилки, які в клініці могли б привести до неповноцінного результату.